HI LINE : 3-6 rzędowa linia o wielu możliwościach, 25-180 g, do 9000 szt/h

‹ powrót

Linia pozwala łatwo i wydajnie produkować bardzo zróżnicowane drobne gatunki pieczywa

 

 

Linia HI -LINE  występuje w wielu wersjach, od samej dzielarko-zaokrąglarki z układaniem na blachy po rozbudowaną linię z wieloma możliwościami. m.in.: bułki okrągłej, kajzerki, poznańskiej, chałki, ciętej, rogali, hot-dogów, hamburgerów, pizzy oraz innych produktów według indywidualnych pomysłów. Dodatkowo, wyposażona jest w stację wielokrotnego do nacinania oraz posypywania ziarnem.

Dzielarko-zaokaglarka DINAMICA, będąca podstawą linii, zaokrągla ciasto w systemie bębnowo-taśmowym, co zapewnia dokładnie zaokrąglone kęsy przy dużej – do ok.165% – wydajności ciasta.

Maksymalna wydajność pracy linii to ok 9000 szt/h. Możliwa ilość rzędów to 3,4,5 lub 6. Zakres wagowy dla jednego kęsa to 25-180 g dla wydajności ciasta TA ok. 150-165 %.

Zobacz katalog i możliwości HI LINE 

Zdjęcia

Możliwości lini HI Line,: kajzerka, poznańska, cięta, chałka, inne znaki, hamburgery, pizze, rogale, paluchy, hot-dogi bagietki, tradycyjne francuskie bagietki.

Filmy

https://www.youtube.com/embed/9csEvXzJjVw
HI LINE 3 - produkcja bułki okrągłej, hamburgerów, pizzy, hot-dogów, paluchów.
https://www.youtube.com/embed/QDuqwa_m9Xc
HI LINE - produkcja kajzerki z posypką (sezam)
https://www.youtube.com/embed/OEIj0FVCK9I
HI LINE - produkcja rogali, paluchów, bułki poznańskiej, kajzerki, linia o niegraniczonych możliwościach
https://www.youtube.com/embed/v5_6qzFXmbU
DINAMICA - automatyczna dzielarko-zaokrąglarka do bułek
https://www.youtube.com/embed/fwRvWqX5el4
Dzielenie i zaokrąglanie luźnego ciasta - DINAMICA