Linia HI -LINE występuje w wielu wersjach, od samej dzielarko-zaokrąglarki z układaniem na blachy po rozbudowaną linię z wieloma możliwościami. m.in.: bułki okrągłej, kajzerki, poznańskiej, chałki, ciętej, rogali, hot-dogów, hamburgerów, pizzy oraz innych produktów według indywidualnych pomysłów. Dodatkowo, wyposażona jest w stację wielokrotnego do nacinania oraz posypywania ziarnem.
Dzielarko-zaokaglarka DINAMICA, będąca podstawą linii, zaokrągla ciasto w systemie bębnowo-taśmowym, co zapewnia dokładnie zaokrąglone kęsy przy dużej – do ok.165% – wydajności ciasta.
Maksymalna wydajność pracy linii to ok 9000 szt/h. Możliwa ilość rzędów to 3,4,5 lub 6. Zakres wagowy dla jednego kęsa to 25-180 g dla wydajności ciasta TA ok. 150-165 %.
Zobacz katalog i możliwości HI LINE
Chcesz dowiedzieć się wiecej zadzwoń: 508 195 853 lub napisz: biuro@bakeres.pl
Możliwości lini HI Line,: kajzerka, poznańska, cięta, chałka, inne znaki, hamburgery, pizze, rogale, paluchy, hot-dogi bagietki, tradycyjne francuskie bagietki.
Wyślij zapytanie a my odpowiemy.