LYRA MAX: 2-rzędowa automatyczna dzielarko-zaokrąglarka 30-200g

‹ powrót

Znakomicie nadaje się do długotrwałej produkcji w małych i średnich zakładach piekarniczych

 

 

LYRA MAXprzystosowana jest do polskich warunków pracy oraz rodzajów ciast najczęściej spotykanych w polskich piekarniach. Znakomicie nadaje się do długotrwałej produkcji w małych i średnich zakładach rzemieślniczych.

Posiada bezstresowy system dzielenia ciasta tzw „gwiazda”, ciasto jest delikatnie obrabiane, a następnie wkładane do przydzielonych komór, w których precyzyjna regulacja zapewnia otrzymanie wymaganej wagi. LYRA MAX przystosowana jest do dzielenia i zaokrąglania w zakresie gramatury około 30 g do 200 g ciasta. Zasada zaokrąglania jest taka, jak w tradycyjnych dzielarko-zaokrąglarkach. Dzięki temu znakomicie radzi sobie również z „luźnym” ciastem o dużej zawartości wody.
Maksymalna wydajność maszyny to 3500 szt./h.
Może być początkiem wielu funkcjonalnych rozwiązań do automatyzowania produkcji, np dla MINI LINE (zobacz na stronie Mini Line) 

Zdjęcia

Filmy

https://www.youtube.com/embed/BsxIx6i2gsY
LYRA - dwurzędowa automatyczna dzielarko-zaokrąglarka do bułek
https://www.youtube.com/embed/58jo0zPyQZk
Zaokrąglanie bułek 60 g - LYRA
https://www.youtube.com/embed/5rsRmu0_JWU
Zaokrąglanie bułek 100 g- LYRA
https://www.youtube.com/embed/QemoMBfVwPI
Zaokrąglanie bułek 120 g - LYRA
https://www.youtube.com/embed/QJgBCgZY7vg
LYRA - delikatne dzielenie i zaokrąglanie
https://www.youtube.com/embed/pWwra-Twktw
LYRA - dzielarko-zaokrąglarka do bułek
https://www.youtube.com/embed/L4kuv1ccr_I
Produkcja pączków - LYRA
https://www.youtube.com/embed/T1nCBbsFWn8
Tradycyjny sposób zaokrąglania w LYRA
https://www.youtube.com/embed/fBA0lhv4blo
Zaokrąglanie grahamki