C 600 – Rogalikarka

‹ powrót

Uniwersalne urządzenie, które znajdzie zastosowanie w każdej piekarni

 

Rogalikarka C600 Inox, której producentem jest SOTTORIVA, znakomicie sprawdza się w produkcji wszelkiego rodzaju rogalików, spodów do pizzy, drożdżówek, a także bułek do hot-dogów w małych i średnich piekarniach i cukierniach. 

Szerokość robocza urządzenia to 600 mm. Proces obróbki ciasta odbywa się poprzez podawanie ciasta i pobieranie gotowego wyrobu z tej samej strony urządzenia. Odbieranie gotowego produktu może odbywać się również z drugiej strony urządzenia. Maszyna wykonana jest w całości ze stali nierdzewnej. Posiada regulację grubości ciasta i odległości pomiędzy wałkami, które mogą być dostosowywane samodzielnie w zależności od potrzeb. Dla wygody użytkownika wyposażona jest w kółka dla łatwego przemieszczania. Urządzenie waży tylko 140 kg.

Zdjęcia

Filmy

https://www.youtube.com/embed/Z3OY9y2BKRo
Rogalikarka SOTTORIVA i jej możliwości
https://www.youtube.com/embed/A4uBsEpt3Rg
Produkcja hamburgerów - SOTTORIVA
https://www.youtube.com/embed/XK_LPZfbNUw
Produkcja chałki
https://www.youtube.com/embed/ICne9ef3nbw
Produkcja rogalików - SOTTORIVA
https://www.youtube.com/embed/R0IndJ2YlWg
Rogalikarka SOTTORIVA - produkcja pizzerek
https://www.youtube.com/embed/ld9dQVtOJec
Rogalikarka SOTTORIVA - od rogali po bagietki