VITELLA tradycyjna dzielarko-zaokrąglarka do bułek

‹ powrót

Urządzenie do tradycyjnego, delikatnego dzielenia i zaokrąglania ciasta w sposób naśladujący ruchy ludzkiej ręki

Dzielarko-zaokrąglarka do bułek VITELLA znakomicie nadają się do produkcji w małych i średnich zakładach rzemieślniczych. Przystosowana jest do dzielenia i zaokrąglania w zakresie gramatury od 26 do 260 g dla różnego rodzaju ciasta, również luźnego o dużej zawartości wody. Dodatkowym atutem tych urządzeń jest ich jednoosobowa obsługa.
Głowica i ostrza dzielące wykonane są ze stali nierdzewnej, co zapewnia ich solidność i trwałość.

Najbardziej znany model to dzielarko-zaokrąglarka do bułek VITELLA która dzieli ciasto na 30 kęsów o wadze 40-130 g. Cała presa ciasta może ważyć 4 kg.

Oferujemy 3 modele tych maszyn:
Model SPA SA
– urządzenie mechaniczne-półautomatyczne
Przy jej użyciu prasowanie, dzielenie i zaokrąglanie ciasta odbywa się za pomocą trzech dźwigni.
Model SPA TA
– prasowanie i dzielenie ciasta odbywa się automatycznie a zaokrąglanie za pomocą dźwigni
Model SPA A
– maszyna w pełni automatyczna, funkcja prasowania, dzielenia i zaokrąglania ciasta odbywa się automatycznie lub zapomocą przycisków

Zdjęcia

Filmy

https://www.youtube.com/embed/https://youtu.be/r8dHzZRJ78Y
Półautomatyczna dzielarko-zaokrąglarka VITELLA 25-90 g
https://www.youtube.com/embed/https://youtu.be/ghAGJbbJNGs
3/4 - dzielarko-zaokrąglarka do bułek VITELLA 40-130 g.