Wałkownica do mas cukrowych

‹ powrót

Szwajcarska wałkownica - gwarancją idealnego rozwałkowania mas dekoracyjnych

Stołowa wałkownica do mas cukrowych i marcepanowych. Gwarantuje ona idealnie gładko i równomiernie rozwałkowaną masę nawet przy grubości 0,3 mm

Zapewnia ogromne oszczędności surowca – zużycie masy wykorzystywanej do wykończania torów w stylu angielskim zmniejsza się co najmniej o polowe. Usprawnia prace, zajmuje niewielka powierzchnie. Jest precyzyjnym urządzeniem najwyższej jakości zaprojektowanym i wyprodukowanym w Szwajcarii. Wałkownica do mas dekoratorskich to niezbędnik w każdej nowoczesnej cukierni. Służy także do wałkowania ciasta drożdżowego, francuskiego, półfrancuskiego.

Zdjęcia

Wałkownica do mas cukrowych, marcepanowych, ciasta francuskiego, drożdżowego

Filmy

Szwajcarska wałkownica do mas cukrowych, marcepanowych, ciast drożdżowych, francuskich, półfrancuskich.

https://www.youtube.com/embed/s7odMJu7w94
Wałkowanie masy marcepanowej cz 1
https://www.youtube.com/embed/LnxLnRnrMjk
Wałkowanie masy marcepanowej cz 2
https://www.youtube.com/embed/O_8lHvBVd5M
Walcarka do mas cukrowych - rozwałkowanie do 1 mm, minimlana grubość to 0,3 mm
https://www.youtube.com/embed/MhDfFLnTTAs
Wałkowanie kolorowej masy cukrowej
https://www.youtube.com/embed/p041q4tn7Fo
Instrukcja wałkowania masy cukrowej